Nieuws

Nieuwe maatregelen vanaf 15 december

 UPDATE 22 APRIL

Aan de hand van het door het kabinet ingestelde stappenplan kunnen we voorzichtig concluderen dat we onze gebouwen na de meivakantie (maandag 17 mei) weer open mogen stellen voor al onze cursisten en kunnen we weer fysiek les gaan geven.

Let op: de instelling is nog niet open voor (groot-) ouders van kinderen en/of overige bezoekers. Deze stap mag mogelijk pas vanaf 26 mei. Dit alles is natuurlijk nog onder voorbehoud. Na elke update van het kabinet bekijken we opnieuw hoe alles zich ontwikkelt.

De basisregels (zie hierna) helpen om besmetting van jezelf en anderen met het coronavirus te voorkomen. Ook als je al gevaccineerd bent.

 


UPDATE 23 maart

Op 23 maart jl. is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat de voor de SMK geldende maatregelen ter bestrijding van het coronavirus nog tot en met 20 april verlengd worden.

Alle cursisten zijn inmiddels per e-mail op de hoogte gebracht.

Wij hopen op uw begrip voor deze vervelende maatregelen. 


UPDATE 25 februari

Op 23 februari jl. is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat de voor de SMK geldende maatregelen ter bestrijding van het coronavirus nog tot en met 15 maart verlengd worden. Dit betekent voor de SMK dat we onze deuren helaas tot en met 15 maart gesloten moeten houden. We zullen de online lessen zoals die nu plaatsvinden dan ook continueren.


14 DECEMBER

OVERHEIDSMAATREGELEN

Op maandag 14 december zijn er door de overheid nieuwe maatregelen vastgesteld ter bestrijding van het Coronavirus. Deze maatregelen gaan in vanaf dinsdag 15 december. 

 TIJDELIJKE SLUITING LESLOCATIES

Als gevolg daarvan zal ook Stichting SMK haar deuren voor haar cursisten vanaf 15 december weer tijdelijk moeten sluiten. De lessen zullen vanaf die dag zo veel als mogelijk online worden gegeven. Cursisten worden hierover door hun docenten geïnformeerd.