Nieuws

Leuke nieuwtjes over twee SMK Zang-leerlingen op TV

Vandaag twee leuke nieuwtjes over twee van onze zangleerlingen die jullie op tv kunnen volgen.

Floor Bosman

Afgelopen zaterdag stond VVO-leerling Floor Bosman (18) te schitteren in het talentenprogramma ‘’We Want More’’. Floor heeft zangles bij onze collega Janine Kitzen en gooide hoge ogen bij de jury van het programma. Als jullie willen weten hoe het verder gaat, kijk dan naar de halve finale van het programma, datum bij ons nog niet bekend. Maar is in elk geval op zaterdag avond om 20:30 op SBS6. Een stukje van haar auditie kunnen jullie terugkijken via deze link:

En alsof dat nog niet genoeg is…

Emma Kok

Komende vrijdagavond vanaf 20:00 start The Voice Kids. Jullie kunnen in de eerste aflevering zien hoe zang-leerling Emma Kok (13) met haar zingen de 4 coaches ervan moet overtuigen dat ze hun bekende rode stoel moeten draaien. Emma heeft les van Joëlle Savelkoul en is het zusje van Enzo en Sophie Kok.

 

Van The Voice Kids zijn natuurlijk nog geen beelden, maar jullie kunnen toch al luisteren naar Emma. Ze zong namelijk tijdens de 2 concerten van ‘’Hart voor Artiesten’’. Twee concerten in het lege theater en een leeg stadion tijdens de corona lockdown. Klik hier voor de video van Emma