Nieuws

OVERHEIDSMAATREGELEN

Op maandag 14 december zijn er door de overheid nieuwe maatregelen vastgesteld ter bestrijding van het Coronavirus. Deze maatregelen gaan in vanaf dinsdag 15 december. 

 TIJDELIJKE SLUITING LESLOCATIES

Als gevolg daarvan zal ook Stichting SMK haar deuren voor haar cursisten vanaf 15 december weer tijdelijk moeten sluiten. De lessen zullen vanaf die dag zo veel als mogelijk online worden gegeven. Cursisten worden hierover door hun docenten geïnformeerd. 

 

UPDATE 12 januari

Inmiddels heeft het kabinet op 12 januari jl. bekend gemaakt dat de lockdown met 3 weken verlengd wordt. Dit betekent dat de SMK helaas haar deuren gesloten moet houden tot en met 9 februari a.s.

Alle cursisten zijn inmiddels per e-mail op de hoogte gebracht.

 Wij hopen op uw begrip voor deze vervelende maatregelen. 

 

Twee keer per jaar verschijnt het SMK Magazine, met nieuws, achtergronden en informatie over wat zich zoal bij de SMK afspeelt. De nieuwste editie (december 2020) verschijnt alleen digitaal, en is te lezen via deze link.

 

 

 

De overheid heeft het dragen van mondkapjes door iedereen van 13 jaar en ouder vanaf 1 december verplicht gesteld. Dat geldt ook in de gebouwen van de SMK. 

Lees meer...

 Kom in de week van 28 september tot en met 2 oktober vrijblijvend een kijkje nemen bij onderstaande lessen!

Lees meer...

De lessen, cursussen en repetities zijn weer gestart. Uiteraard nog steeds binnen 'coronaproof' omstandigheden, zodat voor iedereen een veilige omgeving is gegarandeerd.

Lees meer...

Er zijn geen lessen tijdens de kerstvakantie: 23 december t/m 5 januari. Prettige feestdagen!

Onder de noemer Gershwin`s Garden presenteren Stichting SMK, KTM Arcus College en de Oefenbunker op vrijdag 19 april met trots de eerste stap van een unieke samenwerking.

Lees meer...

Ter afsluiting van het eerste van een drietal samenwerkingsprojecten tussen Stichting SMK en de Limburgse Bond voor Tamboerkorpsen, vindt er op 17 maart in Melick een gratis toegankelijk concert plaats door het slagwerkensemble van Stichting SMK in samenwerking met de LBT.

Lees meer...