Leskaarten

De SMK biedt twee soorten leskaarten: de oriëntatiekaart en de minutenkaart.

Oriëntatiekaart

De oriëntatiekaart is bedoeld voor leerlingen woonachtig in Brunssum, Kerkrade of Landgraaf, die gedurende vijf of tien individuele lessen kennis willen maken met de SMK en zich willen oriënteren of de les in het door hun gekozen instrument bevalt.

Een oriëntatiekaart kan slechts één keer worden gekocht. Deze oriëntatiekaart is daarom uitermate geschikt voor leerlingen die nog twijfelen ten aanzien van de instrumentkeuze, of voor diegenen die (nog) niet precies weten wat de les inhoudt.

Om de oriëntatiekaart te bestellen, ga naar het menu cursussen en kies eerst het instrument dat je wilt leren. Bij het instrument kun je een aanmeldformulier invullen. Kies dan de optie "Ik wil eerst starten met een proefperiode en kies voor een oriëntatiekaart van: ". Maak vervolgens de keuze voor 5 of 10 lessen en ga verder met het invullen van het formulier.

Oriëntatiekaarten Tot 21 jaar Vanaf 21 jaar
Oriëntatiekaart - 5 lessen à 20 minuten per week  €49,00 €88,00
Oriëntatiekaart - 10 lessen à 20 minuten per week €98,00 €176,00

(Wijzigingen en tikfouten voorbehouden.)

Minutenkaart

Het tweede type kaart is de minutenkaart. Deze kaart is voor leerlingen die willen bij- of nascholen of niet de mogelijkheid hebben op vaste tijden en dagen hun lessen te volgen omdat ze bijvoorbeeld met wisselende werktijden te maken hebben. De minutenkaart is ook uitermate geschikt voor leerlingen die al gebruik hebben gemaakt van een eenmalige oriëntatiekaart. De kaart is ook te gebruiken voor leerlingen die niet in een van de subsidiërende gemeentes woonachtig zijn (Brunssum, Kerkrade of Landgraaf) of die hun opleiding bij de SMK willen voortzetten nadat het gesubsidieerd traject is doorlopen. Tot slot kun je de minutenkaarten ook gebruiken als les wilt volgen in een tweede vak.

Je kunt de leskaart zien als een soort ‘knipkaart’. Datum en tijd van elke les spreek je met je docent af. Als de kaart vol is kun je, zonder verdere verplichtingen, stoppen met de lessen. Je kunt natuurlijk ook een nieuwe kaart kopen óf, en indien mogelijk, definitief aanmelden via het reguliere gesubsidieerde circuit.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met de administratie 045-711 62 86.

Leskaarten Tot 21 jaar Vanaf 21 jaar
Minutenkaart - 200 minuten € 239,00 € 289,19
Minutenkaart - 600 minuten € 685,00 € 828,85

(Wijzigingen en tikfouten voorbehouden.)


De kaarten zijn niet verkrijgbaar voor klassikale lessen of voor ensembles!

Tip: Minutenkaarten en oriëntatiekaarten zijn uitermate geschikt als kado!