Gratis proefles

Twijfel je of een instrument wel bij je past? Vraag dan vrijblijvend een gratis proefles aan. Je kunt bij ons een proefles volgen voor maximaal drie instrumenten of cursussen en per instrument/cursus mag je één gratis proefles volgen. 

Ga naar het menu 'muziek & dans' en kies eerst het instrument dat je wilt leren. Bij het instrument kun je een aanmeldformulier invullen. Kies dan de optie "Ik wil graag eerst een gratis proefles". Natuurlijk kun je ook contact op nemen met de administratie.

Nadat je je hebt ingeschreven voor een proefles zal de docent binnen enkele dagen contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. Als het een groepsles of klassikale les betreft, ontvangt je na de aanvraag een email met de tijd en locatie waar je terecht kunt voor een proefles.

NB. Een proefles is alleen mogelijk als er een docent beschikbaar is en er ruimte is in het lesrooster van de docent. Indien dit niet mogelijk is, zal de docent je uitnodigen voor een kijkles. Je wordt dan uitgenodigd in de les van een andere leerling. Je hoeft voor een proefles op een instrument nog geen eigen instrument te hebben. Besluit je vervolgens om verder te gaan, dan schrijf je je opnieuw in voor het betreffende instrument of cursus.

Wil je een keer komen kijken bij een cursus of repetitie van één van de ensembles? Neem dan ook even contact op met de administratie.

Telefoon: 045 - 711 62 86

Email: