Popkoor

Popkoor SMKpopkoor

Op de muziekschool kun je individuele zangles volgen, maar minstens zo leuk is het om samen met anderen te zingen. Daarom is de SMK vanaf schooljaar 2011-2012 gestart met een popkoor genaamd Divided! Deze muzikale en gezellige club staat onder leiding van zangdocente Marjolein van Gilst.

Het popkoor is er voor iedereen die van zingen houdt: Voor leerlingen die al zangles hebben, voor leerlingen die op een ander instrument les hebben en het leuk lijkt om samen popliedjes te zingen, maar ook voor iedereen die (nog) geen les volgt aan de muziekschool! Tijdens de repetities van het popkoor wordt aandacht besteed aan ademhaling en houding, maar ook aan samenzang en meerstemmig zingen. De meeste tijd wordt natuurlijk besteed aan het instuderen van nummers: van musical tot pop, van a capella tot de meest actuele hits.

Iedere woensdagavond van 19:00 tot 20:00 repeteert het popkoor in de muziekschool in Kerkrade. Je bent welkom om geheel vrijblijvend een keer te komen meezingen tijdens een van de repetities.

 

Locaties

Brunssum
Henri Dunantstraat 2

Kerkrade

Kosterbeemden 45

Landgraaf
MFC An de Voeëgelsjtang 12

OD-KB45-10_maart_201301.jpg