BSO

djembeworkshop01 1Vanuit de buitenschoolse opvang is sterke behoefte naar kortlopende projecten en/of workshops zodat de kinderen ook buiten schooltijd in aanraking komen met muziek en dans. De SMK kan aan deze vraag voldoen.

Het is mogelijk dat de kinderen gezamenlijk actief aan de slag gaan, maar ook het werken in kleine groepen bestaat tot de mogelijkheden. Workshops of projecten kunnen op zichzelf staan, dus éénmalig plaatsvinden, of er kan een workshopreeks verzorgd worden. Als er wordt gekozen voor een reeks workshops, zal er aan het einde van de serie lessen door de kinderen zelf een afsluitende presentatie worden gegeven.

Wilt u als instelling graag iets extra’s bieden aan uw klanten? Neem dan contact op met de SMK en wij bespreken samen met u wat de mogelijkheden zijn. De kinderen zullen trots zijn om hun ouders te kunnen laten zien wat ze hebben geleerd.

De workshops en projecten die de SMK verzorgt, kunnen ‘op maat’ worden aangepast aan de specifieke vraag. Voor meer informatie over het aanbod van de SMK kunt u contact opnemen met Ruth Maassen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of bel naar 045-711 62 86.

Locaties

Brunssum
Henri Dunantstraat 2

Kerkrade

Kosterbeemden 45

Landgraaf
MFC An de Voeëgelsjtang 12

maxima9.jpg