BO

djembeworkshop02De SMK zet structureel consulenten in om op basisscholen in het verzorgingsgebied muziekles te geven en de docenten van het basisonderwijs te coachen. Eenmalige workshops en kortlopende projecten zijn hier een prima aanvulling op. Voor de kinderen is dit een leuke en leerzame onderbreking van de schooltijd.

Ook als u geen gebruik maakt van consulenten van de SMK, kunt u altijd een workshop of project aanvragen. Projecten op maat zijn altijd mogelijk. Denk maar eens aan de jaarafsluiting waarbij de kinderen een muzikale presentatie geven of een dansoptreden. Er is veel mogelijk!

Behandelt u het thema ‘muziek’ op school? Ook dan is het leuk om de kinderen zelf aan de slag te laten gaan met muziek en instrumenten. Door zelf te doen, leren ze het meest. Misschien dat onze workshops weer nieuwe initiatieven opleveren binnen de school.

Voor meer informatie over het aanbod van de SMK kunt u contact opnemen met Ruth Maassen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of bel naar 045-711 62 86.

Locaties

Brunssum
Henri Dunantstraat 2

Kerkrade

Kosterbeemden 45

Landgraaf
MFC An de Voeëgelsjtang 12

SMK_PW_2012-48.jpg