Dans

Hou je van dansen en bewegen, dan ben je bij de SMK, school voor dans en muziek, aan het juiste adres! Wij verzorgen verschillende dans- en bewegingslessen voor alle leeftijdscategorieën. De lessen worden gegeven in professioneel ingerichte dansstudio's.

PILATES

Pilates-afb

Pilates is een unieke trainingsmethode. Je maakt namelijk niet alleen je spieren sterker, langer en soepeler; er wordt ook aandacht geschonken aan de lichaamshouding, flexibiliteit en balans. Dit geeft als resultaat dat je lichaam slanker, sterker en gestroomlijnd wordt.

Pilates is geschikt voor mensen die zijn of haar lichaam willen verbeteren en wordt alleen gegeven voor volwassenen.

De oefeningen worden grotendeels op een matje gedaan. De kracht zit vooral in de eenvoud en combinaties van de bewegingen. Het is een trainingsvorm met vriendelijke en rustige bewegingen: “Back To Basic”.

De lessen vinden plaats op maandagochtend van 9:30 tot 10:30 in de dependance Brunssum. 

 

lets go to the movies022

 

KINDERBALLET voor kinderen vanaf 4 jaar

Op speelse wijze maak je kennis met de basis van het klassieke ballet.  Tijdens de lessen is er aandacht voor een goede lichaamshouding, de ontwikkeling van de motoriek, ritmegevoel en de vorming van expressiviteit. Duur van de les is wekelijks een klokuur.

KLASSIEK BALLET Voor kinderen vanaf 8 jaar, jongeren en volwassenen

 

Hoewel meer dan bij KINDERBALLET staan tijdens deze lessen de klassieke ballettechnieken centraal. Het dansant bewegen en ontwikkelen van ritmegevoel zijn essentiële onderdelen.
Leerlingen worden ingedeeld op leeftijd, maar ook op niveau.
Duur van de les is wekelijks een klokuur.

SPITZENTECHNIEK

In overleg met de docent en wanneer een leerling fysiek geschikt is, bestaat de mogelijkheid voor spitzentechniek. Vaak is dit een goede aanvulling op de klassieke ballettechniek. Duur van deze les is 30 minuten, aansluitend aan een klassieke dansles.

 

                                                                                                KEEPFIT50+

lets go to the movies159

Voor mensen die graag onder deskundige leiding op muziek hun lichaam willen trainen is er de cursus KeepFit50+. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor een goede lichaamshouding en het correcte gebruik van spieren in onder andere hals, schouders, rug en knieën. Daarnaast wordt er gewerkt aan het losmaken van spiergroepen en het opbouwen van spierkracht. Hoewel de lessen intensief zijn, worden ze gegeven in een tempo waarbij altijd gewerkt wordt binnen de grenzen van ieders mogelijkheden. KeepFit50+ kan een prima ondersteuning vormen bij het voorkomen van lichamelijke klachten van hals, schouders, rug en knieën, en zal in veel gevallen zelfs kunnen helpen bij het herstel van kleinere klachten. De lessen vinden plaats in kleine groepen van maximaal 10 personen. Hierdoor is persoonlijke aandacht gegarandeerd.

 

BODYTRAINING

Bodytraining is geschikt voor mensen die in een kleine groep intensief aan hun conditie, lenigheid en kracht willen werken. Ook wordt er in de les, omdat de groep zo klein is, veel aandacht gegeven aan de uitvoering van de opdrachten en aan lichaamshouding.Met behulp van dumbells, een pilatesring of een dynaband worden alle spiergroepen aangesproken. De buik, benen en billen etc. komen aan bod. De lessen worden gegeven op passende muziek. De lessen zijn intensief maar iedereen kan op zijn eigen niveau werken. Deze lessen zijn er alleen voor volwassennen. 

 

DE DOCENTEN
Caroline Hardy, Cassandra Ossel

TOT SLOT
Wil je informatie over een gratis kennismakingsles, lesgelden, betalingsmogelijkheden of algemene zaken die de muziekschool betreffen, neem dan contact op met de administratie van de school. Telefoon: 045 - 711 62 86 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN!Tariefberekening

De prijs van de cursus is afhankelijk van de leeftijd van de cursist. 

Vul onderstaand formulier in en druk dan op de knop [Bereken]. Het jaarbedrag wordt dan getoond.
Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

 

Hou je van dansen en bewegen dan ben je bij de SMK, school voor dans en muziek, aan het juiste adres! Wij verzorgen verschillende dans- en bewegingslessen voor alle leeftijdscategorieën. De lessen worden gegeven in professioneel ingerichte dansstudio's.

Locaties

Brunssum
Henri Dunantstraat 2

Kerkrade

Kosterbeemden 45

Landgraaf
MFC An de Voeëgelsjtang 12

mappieSMK_Ker.jpg