Peutermuziek

peutermuziekMuziek voor baby's en peuters is meer dan muziek alleen!

Muziek is een middel om samen plezier te hebben en levert op die manier een positieve bijdrage aan de totale ontwikkeling van elk kind. Baby's en peuters vinden het heerlijk om met muziek bezig te zijn. Niet alleen een liedje wordt met grote aandacht beluisterd, ook de spelletjes bij de liedjes, het bewegen op muziek en het ontdekken van klankbronnen, spreekt deze leeftijdsgroep aan.

De kinderen komen wekelijks, vergezeld van een volwassene, naar de muziekschool om met muziek aan de slag te gaan. De spelletjes en bewegingen die in de les geleerd worden, kunnen thuis worden verweven met de dagelijkse bezigheden zoals aankleden, eten, opruimen, in bad gaan enz.

Alle peuters tussen 14 maanden en 4 jaar kunnen deelnemen aan de cursus. Er wordt gewerkt met groepen van maximaal 8 kinderen, elk vergezeld door één volwassene.

DOCENT
Veron Jongstra

TOT SLOT
Wil je informatie over een gratis kennismakingsles, lesgelden, betalingsmogelijkheden of algemene zaken die de muziekschool betreffen, neem dan contact op met de administratie van de school. Telefoon: 045 - 711 62 86, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN!Tarief

De prijs van deze cursus bedraagt voor het schooljaar 2017-2018 € 255,-

Deze cursus kan uitsluitend gevolgd worden door peuters in de leeftijd tot 4 jaar.

Dit tarief geldt voor een volledig schooljaar. Bij aanvang van de cursus tijdens het lopende schooljaar betaalt u uitsluitend voor de nog resterende lesweken waardoor het uiteindelijke bedrag lager wordt.
Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Locaties

Brunssum
Henri Dunantstraat 2

Kerkrade

Kosterbeemden 45

Landgraaf
MFC An de Voeëgelsjtang 12

Ingang_SMK_Kerkrade.jpg