Luistercursus

luistercursusOntdek de klassieke muziek en volg een cursus voor de nieuwsgierige luisteraar die meer wil weten over klassieke muziek.

WAAR GAAT DE CURSUS OVER?
In de bijeenkomsten wordt een beeld geschetst van het ontstaan en de ontwikkeling van klassieke muziek door de eeuwen heen. Het luisteren naar muziek is hierbij een belangrijk onderdeel. Met behulp van video, dvd en cd worden in deze cursus niet alleen de muziek zelf, maar ook componisten en musici belicht. Zijdelings komt ook de kunstgeschiedenis ter sprake.
De besproken en beluisterde composities worden steeds in het historisch perspectief geplaatst. Daarnaast vormen vormaspecten een belangrijk vertrekpunt. Ook worden concerten bezocht die in de bijeenkomsten behandeld worden. Uiteraard is dit laatste geheel vrijblijvend.

WAAR IS DE CURSUS?
De cursus vindt plaats in het hoofdgebouw van de muziekschool, gelegen aan de Kosterbeemden 45 in Kerkrade.


WANNEER IS DE CURSUS?
De cursus wordt gegeven 1 x per 14 dagen op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur.
Heeft u interesse, neem contact op met de administratie van de SMK.

VOOR WIE IS DE CURSUS BEDOELD?
Voor iedereen die geïnteresseerd is in klassieke muziek en hier meer over wil weten en horen. U hoeft geen kennis van het notenschrift te hebben.

DOCENT
Roger Creusen

TOT SLOT
Wil je informatie over een gratis kennismakingsles, lesgelden, betalingsmogelijkheden of algemene zaken die de muziekschool betreffen, neem dan contact op met de administratie van de school. Telefoon: 045 - 711 62 86 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN!

Tariefberekening

De prijs van de cursus is afhankelijk van de leeftijd van de cursist. 

Vul onderstaand formulier in en druk dan op de knop [Bereken]. Het jaarbedrag wordt dan getoond.
Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

 

Locaties

Brunssum
Henri Dunantstraat 2

Kerkrade

Kosterbeemden 45

Landgraaf
MFC An de Voeëgelsjtang 12

Voorspeelruimte_panorama.jpg