Klassieke muziek beluisteren

klassieke muziekEind februari 2018 start Stichting SMK op locatie Kerkrade met de kortlopende cursus klassieke muziek beluisteren.

In een lescyclus van 6 ochtenden kunt u op een ontspannende wijze kennis maken met klassieke muziek. Aan de hand van tal van geluids- en videovoorbeelden neemt docente Mirjam Erkens u mee in de wereld van deze wonderlijke vorm van kunst!

Deelnemers krijgen uitleg over het ontstaan van het fenomeen klassieke muziek vanaf de middeleeuwen tot op heden. Er worden daarnaast crossovers gemaakt met andere kunstvormen, zoals schilderkunst en literatuur. Mirjam Erkens speelt in op de actualiteit: Een herdenkingsjaar, geboorte of overlijden van de ‘groten der aarde’ komen uitgebreid aan bod! Mirjam zal een tipje van de sluier oplichten van de wereld van de muziek: een kunstvorm die miljoenen mensen raakt, verbindt, troost, ontspant, doet vergeten, laat herinneren, zelfs geneest…

Onder het genot van een kop koffie en een sfeervolle ambiance kunt u genieten van alles wat de klassieke muziek u te bieden heeft. De cursus wordt op twee verschillende dagen aangeboden: maandagochtend of vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur op de volgende data:

Op maandagen: 26 februari, 12 & 26 maart, 9 april, 14 mei en 4 juni.
Of op vrijdagen: 2, 16 & 30 maart, 13 april en 1 & 15 juni.

De kosten voor de gehele cursus bedragen € 61,75 Aanmelden kan tot 9 februari, via het inschrijfformulier onder aan deze pagina, of neem contact op met de administratie via telefoon: 045-711 62 86, of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De cursus gaat door bij voldoende inschrijvingen.

 

KLASSIEKE MUZIEK BELUISTEREN

Vul onderstaand formulier volledig in en druk dan op de verzendknop om in te schrijven voor deze cursus.

Kijk voor de prijs, de exacte data en tijden in de workshopbeschrijving.
Gegevens cursist


Voorletters
Tussenvoegsel
Achternaam
Straatnaam
HuisnummerGegevens betalingsplichtige


Voorletters
Tussenvoegsel
Achternaam
Straatnaam
Huisnummer


Bank- / betalingsgegevens


Voer in dit vak uw volledige IBAN-nummer van uw bankrekening in.
De oriëntatiekaart dient meteen na inschrijving te worden voldaan op de bankrekening van de Stichting SMK onder vermelding van naam leerling en geboortedatum. Het IBAN-nummer van Stichting SMK is NL66 INGB 000 1021 891.


Afsluiten en verzenden


Als u nog vragen of opmerkingen heeft, typ die dan in dit vak.
Vul de code in die achter dit invulveld staat.
refreshPowered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Locaties

Brunssum
Henri Dunantstraat 2

Kerkrade

Kosterbeemden 45

Landgraaf
MFC An de Voeëgelsjtang 12

projectburo1.jpg